Žalni aranžma florista

50,00150,00

Žalni aranžma florista

Postopek naročila. Pokličite na navedeno tel. številko ( 041 68 33 66  ali 07 49 62 164 ) in oglasil se vam bo naš florist. Skupaj se bosta dogovorila o željah in vrednosti naročila.  Na osnovi dogovora s floristom, izberite v spletni trgovini vrednost naročila , način prevzema ali dostave in zaključite naročilo s plačilom. Ko bo plačilo vidno, bomo naročeni izdelek izdelali in dostavili

Slika aranžmaja je simbolična.

Ob naročilu lahko izberete tudi ŽALNO VIZITKO. V okvirček vpišete želeni tekst. Tekst se dobesedno prenese na vizitko. Na prvi strani žalne vizitke je že napis ISKRENO SOŽALJE.  Cena vizitke je 2,00 EUR.

Žalni komplet dostavljamo v vse MRLIŠKE VEŽICE na področju občin Brežice in Krško.  Naročilo mora biti izvedeno in plačilo vidno saj 24 ur pred želenim terminom dostave. Ob zaključeni dostavi, prejmete na vašo mobilno številko sms. Da pa lahko zagotovimo točno in pravočasno dostavo, vpišite pod OPOMBE obvezne podatke.

Vnesite tekst v kolikor želite vključiti žalno vizitko ali žalni trak
Produkt skupaj
Dodatki skupaj
Vse skupaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.