Prikaz vseh 6 rezultatov

Cvetna košarica L 5 vrtnic

29,90

 

Cvetna košarica L 5 vrtnic

Ročno izdelana košarica s petimi svežimi vrtnicami, srčkom in dodatki. Ko cvetje oveni, lahko košarico uporabimo za novi cvetni aranžma, ali jo uporabimo za sadje, bombone ali kaj drugega.

 

Mislim nate

29,90

Mislim nate

29,90

Mislim nate

vsebuje ročno izdelano košarico, v kateri je aranžiran šopek s svežo čudovito vrtnico. Zraven prejmete okrasno svečko.
Vse to prejmete v kartonasti škatli, katera je aranžirana s srčkom, na katerem je avtorsko izpisano posvetilo in lepo rdečo mašno.

Opomba :

Možne dostave za VALENTINOVO :

Naročilo in vidno plačilo mora biti  najkasneje do sobote, 13.2.2021 do 12.00 ure.

Brežice – Krško

Dostavo izvaja osebje Cvetličarne Tina in bo dostavljeno v nedeljo, 14.2.2021

Ostali kraji po Sloveniji

Dostava v ponedeljek, 15.2.2021 , dostavlja Pošta Slovenije.

 

 

Roža življenja – Jerihonska roža

17,0025,00

Roža življenja ( Jerihonska roža )

NOVO NOVO – Roža ima novo moderno darilno pakiranje. Nova škatlica je čudovite barve, lesketajočega videza in dizajnirana, kot čudovita darilna škatlica. 

Zakaj je Roža življenja, enkratno darilo v Velikonočnem času ?

Velja pravilo, da mora imeti vsak dom Rožo življenja, saj vanj prinaša zdravje, srečo in blagoslov. Še posebej v tem velikonočnem času.

Kaj lahko več podarimo osebi, ki jo spoštujemo, cenimo in imamo radi ?

AKCIJA  samo do VELIKE NOČI !!!!

Zanimivost

Poklanjajo jo mladim parom, saj simbolizira nov začetek, novo rojstvo in prinaša srečo v družino. Kot prinašalko sreče , so jo cenili že v Egiptu.

V nekaterih državah obstaja tradicija, da se Jerihonska roža – Roža življenja prenaša iz generacije v generacijo, rastlino pa se obodi v  velikonočnem ali božičnem času, ob pomembnih družinskih praznikih ( Rojstva, rojstni dnevi, zaroke, poroke, razne obletnice in drugi pomembni dogodki )

 

Naročilo vam ponuja dve možnosti : 

1.)  1 kom  + dodatki /redna cena 18,00 EUR / znižana cena 12,50 EUR+4,5 EUR poštnina/ skupaj 17,00EUR

2.) 2 kom + dodatki/ redna cena 36,00 EUR /znižana cena  25,00 EUR + brezplačna poštnina po Sloveniji. Dostavljeno bo v roku od 1 do 4 dni

Prosim, da zaradi povečanega naročila in znane situacije, je možna dobava z zamikom, vendar takoj po naročilu boste o poteku obveščeni in boste lahko spremljali preko dostavljavca Pošte Slovenije.

 

Tri vrtnice v darilni škatli

17,00
Tri vrtnice v darilni škatli
Tri rdeče  vrtnice  so najboljše kvalitete iz uvoza, položene  v darilno škatlo, iz kvalitetnega trdega okrasnega kartona, dolžine 70 cm.  Vrtnica ima dodatek z vlago.Ob naročilu lahko dodate tudi svoj tekst , katerega bo stranka prejela z vrtnico v darilni škatli.

 

Večna vrtnica

27,5036,00

Večna vrtnica

27,5036,00

Večna vrtnica,

ali vrtnica novega tisočletja – stabilizirana in aranžirana v darilni škatli

V floristiki so stabilizirane rože modni trend. So nezahtevne in dolgega roka trajanja, pri tem pa so vedno svežega videza. Dobile so ime rože novega tisočletja.
Sveži cvetovi so obdelani s posebno tehnologijo. Iz cvetov se odstrani vsa vlaga in se nadomesti s posebno tekočino na osnovi glicerola. S tem ustvarimo otipljivo svežino cvetov, upočasnimo njihovo staranje in ustavite procese fotosinteze. Zaradi tega cvetovi ne zahtevajo nege, zalivanja in sončne svetlobe.

 

Vrtnica v ročno izdelani košarici

12,80

Vrtnica v ročno izdelani košarici

Čudovita sveža vrtnica aranžirana v gobi z vodo, v ročno izdelani košarici iz naravnega materiala, ter pentlje na košarici. Čudoviti naravni cvetlični izdelek za darilo presenečenja.