Pogrebne storitve

Ko veselje zamenja žalost

Življenje sestavljajo lepa in žalostna obdobja. Spominjamo se jih po dogodkih, v tem času. V Cvetličarni Tina, vas spremljamo in osrečujemo skozi vsa ta obdobja. S cvetjem vam pričaramo veselje in nasmešek na vaš obraz.

Žal obstaja dogodek katerega ne planiramo, vendar nas doleti iznenada. Nasmešek iz obraza izgine, zamenja ga žalost. Naenkrat se pojavimo v drugi vlogi, v vlogi, katera nam je še popolnoma neznana. Pojavimo se v vlogi naročnika pogreba.

Verjemite, ta vloga nikakor ni lahka. Sam osebno sem bil v tej vlogi. Zato vem in čutim z vami tudi takrat, ko vam ne bom pričaral nasmeška na vaš obraz, vas  bom pa s svojimi izkušnjami, profesionalnostjo pomagal,  vodil, organiziral in izvedel pogrebno svečanost, ter pokop.

Pogrebne storitve

Zaradi znanih razlogov in skladno s priporočili, do čim bolj omejimo možnosti okužb, vas naprošamo da v primeru smrti pokličite na našo dežurno in v pomoč vam bom Franci Leš s svojimi 25 letnimi izkušnjami.

Tako vam bomo posredovali vse potrebne informacije in se dogovorili, za termin našega srečanja.  Dogovorili se bomo o željah in načinu pogreba, ter vam ga bomo skladno s vašimi željami v taki obliki tudi izvedli.

 

Izvajamo :

  • Pogrebne in pokopališke storitve na vseh pokopališčih v občini Brežice in Krško

  • Prevoze pokojnikov doma in v tujini

 

S svojimi izkušnjami in nizkimi cenami, smo vam tudi v žalosti v pomoč.

Kontakt

V primeru smrti pokličite na dežurno številko:

Franci Leš
+386 70 305 999