Žalni komplet sveč EKO-1

29,90

Žalni komplet sveč EKO-1

Moderni EKO žalni komplet sveč. Aranžiran je v moderni košarici iz naravnih materialov. Dodane so tri papirnate sveče , nalite iz ekološkega voska. Vse skupaj aranžirano s naravnimi aranžerskimi dodatki. V košarici je dodana sadika trajne plezalke . Aranžma je visok 35 cm, širok 25 cm in dolžine 30 cm.

Ob naročilu lahko izberete tudi ŽALNO VIZITKO. V okvirček vpišete želeni tekst. Tekst se dobesedno prenese na vizitko. Na prvi strani žalne vizitke je že napis ISKRENO SOŽALJE.  Cena vizitke je 2,00 EUR.

Žalni komplet dostavljamo v vse MRLIŠKE VEŽICE na področju občin Brežice in Krško.  Naročilo mora biti izvedeno in plačilo vidno saj 24 ur pred želenim terminom dostave. Ob zaključeni dostavi, prejmete na vašo mobilno številko sms. Da pa lahko zagotovimo točno in pravočasno dostavo, vpišite pod OPOMBE obvezne podatke.

Ime in priimek pokojnika-ce,

v kateri vežici pokojnik-ca leži,

dan in ura odpiranja vežice,

dan in ura pogreba.

 

 

 

1 na zalogi

Vnesite tekst v kolikor želite vključiti žalno vizitko ali žalni trak
Produkt skupaj
Dodatki skupaj
Vse skupaj
Kategoriji: , Oznaka:
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.