Vedno z Vami in za Vas

Roža življenja – Jerihonska roža

17,0025,00

Na voljo:

7 na zalogi

Roža življenja ( Jerihonska roža )

NOVO NOVO – Roža ima novo moderno darilno pakiranje. Nova škatlica je čudovite barve, lesketajočega videza in dizajnirana, kot čudovita darilna škatlica. Zraven prejmete prazno vizitko, opis in navodila.

Zakaj je Roža življenja, enkratno darilo v Velikonočnem času ?

Velja pravilo, da mora imeti vsak dom Rožo življenja, saj vanj prinaša zdravje, srečo in blagoslov. Še posebej v tem velikonočnem času.

Kaj lahko več podarimo osebi, ki jo spoštujemo, cenimo in imamo radi ?

AKCIJA  samo do VELIKE NOČI ali prodaje zalog !!!!

Zanimivost

Poklanjajo jo mladim parom, saj simbolizira nov začetek, novo rojstvo in prinaša srečo v družino. Kot prinašalko sreče , so jo cenili že v Egiptu.

V nekaterih državah obstaja tradicija, da se Jerihonska roža – Roža življenja prenaša iz generacije v generacijo, rastlino pa se obodi v  velikonočnem ali božičnem času, ob pomembnih družinskih praznikih ( Rojstva, rojstni dnevi, zaroke, poroke, razne obletnice in drugi pomembni dogodki )

 

Naročilo vam ponuja dve možnosti : 

1.)  1 kom  + prazna vizitka, opis in navodila/redna cena 18,00 EUR / znižana cena 12,50 EUR+4,5 EUR poštnina/ skupaj 17,00EUR

2.) 2 kom + prazna vizitka, opis in navodila / redna cena 36,00 EUR /znižana cena  25,00 EUR + brezplačna poštnina po Sloveniji. Dostavljeno bo v roku od 1 do 4 dni

Če želite poslati kot darilo in želite zraven poslati vizitko s tekstom, je postopek naslednji. Ob naročilu vnesite v okenček VIZITKA želeni tekst in ta vam se bo dobesedno izpisal na vizitko. Cena vizitke je 2 EUR.

 

Izberite število cvetov v šopku :
1Vrtnica z enim cvetom2KOMPLET vsebuje : 2 kom Roža življenja 2 kom vizitka 2 kom opis in navodila
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Roža življenja ( Jerihonska roža )

NOVO NOVO – Roža ima novo moderno darilno pakiranje. 

 

Lahko izbirate :

1 kom  ali 2 kom Roža življenja aranžirana kot darilo ( opcija v naročilu )

 

 

Dodatne informacije

število cvetov v šopku :

1, 2