Roža življenja ( Jerihonska roža )

18,2527,75

Roža življenja ( Jerihonska roža )

NOVO NOVO – Roža ima novo moderno darilno pakiranje. Nova škatlica je čudovite barve, lesketajočega videza in dizajnirana, kot čudovita darilna škatlica. Zraven prejmete prazno vizitko, opis in navodila.

Zakaj je Roža življenja, enkratno darilo  ?

Velja pravilo, da mora imeti vsak dom Rožo življenja, saj vanj prinaša zdravje, srečo in blagoslov. Še posebej v tem velikonočnem času.

Kaj lahko več podarimo osebi, ki jo spoštujemo, cenimo in imamo radi ?

Zanimivost

Poklanjajo jo mladim parom, saj simbolizira nov začetek, novo rojstvo in prinaša srečo v družino. Kot prinašalko sreče , so jo cenili že v Egiptu.

V nekaterih državah obstaja tradicija, da se Jerihonska roža – Roža življenja prenaša iz generacije v generacijo, rastlino pa se obodi v  velikonočnem ali božičnem času, ob pomembnih družinskih praznikih ( Rojstva, rojstni dnevi, zaroke, poroke, razne obletnice in drugi pomembni dogodki )

 

Naročilo vam ponuja dve možnosti : 

1.)  1 kom  + prazna vizitka, opis in navodila/redna cena 18,00 EUR / znižana cena 12,50 € + 5,75 EUR poštnina/ skupaj 18,25 EUR

2.) 2 kom + prazna vizitka, opis in navodila / redna cena 36,00 EUR /znižana cena  22,00 EUR + 5,75 poštnina po Sloveniji/ skupaj 27,75 EUR Dostavljeno bo v roku od 1 do 4 dni

 

Vpišite tel. številko prejemnika-ce. Kontakt bo v pomoč dostavljavcu v primeru, da potrebuje pomoč lokacije dostave ali da ob dostavi ni nobenega doma.
Vnesite tekst v kolikor želite vključiti vizitko
Izberite datum dostave Opozorilo: Na relaciji Brežice- Novo mesto, izvajamo osebno dostavo. Ob dostavi prejmete na vašo mobilno številko SMS. Za dostave izven, obvezno pred naročilom preverite možnosti in možen termin. ( V primeru osebnega prevzema, tega podatka ni potrebno izbrati. )
Produkt skupaj
Dodatki skupaj
Vse skupaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.