Vedno z Vami in za Vas

Žalno cvetje in sveče

Cvetje ponazarja življenje in smrt. Ljudje umremo, cvetje pa uveni (umre). S cvetjem pokažemo spoštovanje do tistega, ki odhaja in bo vedno ostal v naših srcih.
V žalostnih trenutkih vam želimo ponuditi kakovostno izdelane vence in aranžmaje za slovo od pokojnega. Svoj posebni slog smo oblikovali skozi desetletja in smo po njem razpoznavni.

Klasični pokop - Žalni venec

Se naredi na obod z zelenjem v gobo, kjer se razporedi cvetje skupaj z zelenjem. Lahko je velikega ali majhnega premera, odvisno od cene in vrste cvetja. Običajno je okrogle oblike, lahko pa se naredi v podolgovati ali srčasti obliki.

Klasični pokop - Položni šopek

 Se položi na krsto. Lahko je podolgovat, v obliki solze, okrogel …

Žarni pokop - Žarni venček

Je venček v katerega se postavi žara. Poznamo več vrst žarnih venčkov, odvisno od okrasne žare. Lahko je okrogel venček za žaro, podolgovati (mini krsta), srce za žaro ali pa polmesec.

Žarni pokop - Žarni aranžmaji

 So najrazličnejše oblike. Klasični, okrogli, v obliki srčka, venčka, pa vse do moderno razgibanih.

Žarni pokop - Položni šopek

Je prosto vezan z zelenjem in se samo položi. Je cenovno ugoden.

Aranžirane sveče

Nudimo z žalno vizitko ali trakom. Sveče so lahko aranžirane po 1,2,3 ali več kosov sveč. Poznamo klasične, steklene in oljne sveče. Samo v vednost, staro pravilo pravi, da bi za pokojnega moralo biti parno število sveč, vendar v praksi ni tako.