Prikazovanje 1–9 od 10 rezultatov

Šopek Čudovita si

79,00

Šopek Čudovita si

Šopek je sestavljen iz cvetov ekstra kvalitetnega anthurijuma, kateri šopku da nežnost, bambus veličino, monstera razkošnost in ostalo zelenje čudovito osnovo. Pogled na šopek 1,5 m višine, daje čudovit  in nepozaben občutek.  Šopek ob pravilni negi ostane dolgo svež. Ko cvetovi ovenijo, bambus ostane svež. Postavite ga v vazo s svežo vodo in on raste naprej.

Dostava šopka :

Zaradi velikosti in elegantnosti šopka, ga dostavljamo osebno  na naslov prejemnika, na relaciji Brežice -Novo mesto.

 

 

 

Šopek Julija

39,90

Šopek Julija

39,90

Šopek Julija

Igriv  velik bogat mešan šopek Julija. Šopek s svojimi svežimi cvetovi, predstavlja in izžareva čudovito energijo. Sestavljen je iz vrtnic posebne barve, katere mu dajo nežno osnovo, statice in cvetov liziantusa mu dajo posebno nežnost, monstera veličino in listi aspidistre širino. Vse skupaj se prelije v čudovito veliko celoto.

Šopek Mislim nate

35,00

Šopek Mislim nate

Moderni okrogli šopek, sestavljen iz rdečih vrtnic in umirjenega pisanega zelenja. Spodnji del šopka ovit v moderno zeleno mrežasto tkanino in rdečo pentljo . Šopek s svojo rdečo barvo pove, da misliš nanjo. Moderno zelenje pa misel pomešajo z nežnostjo.

 

Šopek Nežnost

29,90

Šopek Nežnost

29,90

Šopek  Nežnost

Šopek sestavljen v storžasti modni posodi. Sestavljen iz  cvetov orhidej, eukaliptusa in ostalega dekorativnega cvetja. Vse skupaj se preliva v lepi rožnati barvi s odtenkom belo zelenega cvetja. Rožnato cvetje simbolizira milino, nežnost in srečo. To cvetje s sabo vedno nosi sporočilo veselja, mladosti in nežnosti.

Šopek Presenečenje

29,90

Šopek Presenečenje

Šopek presenečenja je sestavljen iz raznih vrst barvnih cvetov in zelenja, vse skupaj pa šopku da poseben čar lepote, katera še vsakega prijetno preseneti s svojo barvitostjo.

 

Šopek Samo zate

66,00

Šopek Samo zate

66,00

Šopek Samo zate

Velik šopek rdečih vrtnic, aranžiran z dodatkom zelenja trave, katera že tako velikem šopku poudari še večjo veličino.  V rdeči barvi vrtnic, se skriva neverjetna energija ljubezni, strasti, želje in moči.  Šopek je odličen izbor, za posebne priložnosti in ljubileje.

 

Šopek Simpatija

49,90

Šopek Simpatija

49,90

Šopek Simpatija

Elegantni šopek sestavljen iz dveh različnih vrtnic. Dodane statice in eukaliptusa. Peclji oviti v zelenje in speti s modnimi dodatki. Šopek ponazarja simpatičen lep videz in je čudoviti izbor za darilo.

 

Šopek Sreča

29,90

Šopek Sreča

29,90

Šopek Sreča

Elegantni šopek iz gerber, izbranega barvnega zelenja in modnih dodatkov. Peclji so oviti v moderno zeleno mrežasto tkanino. Izbrana barva  cvetja simbolizira milino, nežnost in srečo. To cvetje s sabo vedno nosi sporočilo veselja, mladosti in nežnosti..

 

Šopek Velik objem

35,00

Šopek Velik objem

Šopek je sestavljen iz cvetov, vrtnic, lizijantusa, marjetk, mini gerber, santinija, marjetke in ostalih zelenj.  Peclji cvetov so oviti z zelenjem. Vse skupaj daje šopku čudovit in eleganten videz.

 

 

Prikazovanje 1–9 od 10 rezultatov