Vedno z Vami in za Vas

Poročni šopek

To je osnova in najopaznejši dodatek na sami poroki. O njem se pričnemo pogovarjati nekaj tednov pred poroko, da dorečemo barvo, obliko in vrsto cvetja. Tako lahko naročimo vsaj teden dni pred poroko cvetje in vse dodatke. Nevesti svetujemo pri odločitvi poročnega šopka glede barve, dolžine in oblike, da se ujema z obleko, lasmi in tenom. Na osnovi poročnega šopka, se izdela tudi ostala poročna dekoracija.

Poročni naprsni šopek

So aranžirani cvetovi, ki se pripnejo na obleko pri srcu. Osnova je cvetje iz poročnega šopka. Nosijo ga ženin in priči. Po želji pa tudi ostali svatje.

Poročno aranžiranje prostorov

Aranžira se dom, cerkva in gostišče. Najpomembnejše je aranžiranje pred mladoporočencema, saj ju spremlja na vseh fotografijah. Na ostale mize se dajo manjši aranžmaji ali cvetovi. Lahko je minimalistično ali pa bogato aranžirano.

Šopki za vse priložnosti

Šopki so za vse priložnosti, so lahko bidermajerji ali drugače razgibani. Razveselite drago osebo s šopkom po vaši želji.

Imamo veliko izbiro voščilnic za različne priložnosti, lončnic, vaz, sezonskih sadik, grmičkov, svilenih aranžmajev in suhih aranžmajev. Nudimo tudi inpregnirane (stabilizirane) vrtnice. To so prave vrtnice, katere so po posebnem postopku inpregnacije trajne.

Poročno aranžiranje avtomobilov

Nevestin in ženinov avtomobil sta na čelu kolone in sta običajno bolj bogato aranžirana. Predstavljata veselo kolono svatov od matičarja, cerkve. Možnosti je veliko. Od cvetja, mašen, balonov in ostalega. Prav tako se lahko, na vašo željo, okrasijo tudi ostali avtomobili z mašnami.